Geert Bukkems

Initiatiefnemer

In het kort

Geert is de bedenker van de Peelpioniers. Van Geert wordt gezegd dat hij dingen ‘altijd weer’ voor elkaar krijgt, terwijl moeilijk verklaarbaar is waarom. Hij motiveert graag anderen om te gaan voor het onmogelijke, omdat er altijd een eerste stap is in de richting van een ‘onmogelijk’ doel. Vroeger wilde hij journalist worden, dat is hij enkele jaren geweest bij het Eindhovens Dagblad en zijn nieuwe droom is het creëren van een economie die gedreven wordt door mensen die doen wat ze écht willen. Binnen de Peelpioniers is Geert de bedenker, de inspirator en vooral een ambassadeur van groei. Een dag zonder vooruitgang is een dag niet geleefd. Verder is Geert de schrijver van deze stukjes op de site en hij wil graag nog kwijt dat het best bizar is om zo over jezelf te schrijven.

Hoogtepunten van Geert

  • Hij wil ooit nog het Eurovisie Songfestival winnen. Het schijnt zelfs dat de voorbereiding voor zijn act al gestart zijn.

  • Zijn meest inspirerende quote verscheen ooit op de voorpagina van een regionale krant: ‘Het kan nu gewoon. Dat is het mooie van deze tijd.'