Wie zijn de Peelpioniers?

Wie maken jouw ambitie straks waar?

Over de Peelpioniers:

Benieuwd wie de gemotiveerde talenten zijn die niet kunnen wachten om samen met jou ambities waar te maken? Lees hun verhalen hieronder.

Dit zijn wij

Geert Bukkems

Geert Bukkems

Initiatiefnemer

Geert is de bedenker van de Peelpioniers. Van Geert wordt gezegd dat hij dingen ‘altijd weer’ voor elkaar krijgt, terwijl moeilijk verklaarbaar is waarom. Hij motiveert graag anderen om te gaan voor het onmogelijke, omdat er altijd een eerste stap is in de richting van een ‘onmogelijk’ doel.

Iris van den Boomen

Iris van den Boomen

Hoofd Audio/Video

Iris is het kloppend hart van onze videotak. Ze heeft in het verleden al diverse grote documentaire- en filmprojecten gedaan en zorgt ervoor dat alle Peelpioniers de kwaliteit leveren waar om wordt gevraagd.

Niek van de Vondervoort

Niek van de Vondervoort

Designer, Fotograaf en Developer

Ooit begon Niek als fotograaf bij SIRIS, maar inmiddels heeft hij zich ontpopt als echte creatieve alleskunner die ook nog uit de voeten kan met ICT. Niek maakt van het internet een mooiere plek, want hij maakt iedere pagina mooier. Behalve dat hij bij onze ICT-projecten betrokken is, heeft hij ook een belangrijke rol in het opleiden van jong ICT-talent.

Roy van Schaijk

Roy van Schaijk

Ontwikkelaar en Audio

Roy is iemand die altijd een berg energie meebrengt. Hij wil enorm veel leren en leert daarbij ook nog eens erg snel. Dat maakt hem een toptalent. Bij de Peelpioniers bekwaamt hij zich momenteel in het bouwen van software (en dan vooral de ‘saaie’, maar daardoor niet minder nuttige achterkant) en het zijn van een all-round geluidsman.

Daan Blommers

Daan Blommers

Regisseur en Conceptontwikkelaar

Daan is als regisseur een kunstenaar met beeld en geluid. Met zijn speelfilmdebuut ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’ heeft hij voor het eerst zijn bijzondere gave om van een simpele scène een ware emotionele achtbaan te maken, aan het grote publiek getoond. Daan is betrokken bij onze videoprojecten als cameraman en regisseur.

Alec Schmitz

Alec Schmitz

Animator

Alec is onze animatieheld. Op zijn school, het Willibrord Gymnasium, deed hij enkele animatieprojecten. Deze werden feilloos opgepikt door onze talentenradar Geert en de rest is geschiedenis. Samen vormden ze een duo waarin Geert de concepten bedacht en Alec ze tot leven bracht. Ze hielpen de gemeente Someren met het uitleggen van de sloopbank en vervolgens brachten ze melkveeboer Jos Vos uit Sterksel tot leven in de animatie ‘de Boer als Butler’.

Niels Leuwerink

Niels Leuwerink

Stagair

Wessel van Oosterhout

Wessel van Oosterhout

Ontdekker

Jacqueline Voermans

Jacqueline Voermans

Adviseur bedrijfsvoering

Jacqueline is een belangrijke brenger van balans in ons team. Ze is er altijd voor iedereen en heeft ook oog voor klusjes waar anderen niet zo snel aan zullen denken. Daarnaast doet Jacqueline (in tegenstelling tot veel andere Peelpioniers) nooit gekke dingen.

Alisia Velings

Alisia Velings

Merijn van Heek

Merijn van Heek

Ontdekker

Bram Goorts

Bram Goorts

Ontdekker